top of page

Reviews

Geef ons feedback
We horen graag wat je van ons vond.
Beoordeel onze dienstenSlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldig Beoordeel onze diensten

Bedankt voor het delen van je feedback met ons!

Ervaringen

.

Topper! Door de rust die Melanie uitstraalt ben je direct op je gemak bij haar en haar sessies.

Ze heeft oog voor ieder als individu.

(Mijntijd)

Mijntijd is super leuk! Leuke onderwerpen en veel variatie!

(Mijntijd) 

.

Heel mooie locatie en top lesgeefster.Het was een hele mooie,rustgevende teamdag.Zeker voor herhaling vatbaar teamdag .Een aanrader voor vele teams

(Teambuilding)

Heel fijne ervaring, je kan mensen heel snel op hun gemak stellen waardoor men heel gemakkelijk tot rust kan komen.

Super leuke sessie!

(Teambuilding)

Hele mooie leuke locatie met een heel toffe ,lieve,vriendelijke lesgeefster. Het was een rustgevende mooie teamdag waar verschillende punten aan bod kwamen. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor teams. Veel succes nog

(Teambuilding)

Ik kijk uit om iedere woensdag naar mijn-tijd te komen! Het is leerrijk en brengt me helemaal tot rust! 
Het biedt variatie, het is ook fijn dat er hier naar je gehoord wordt en je tevens ook naar anderen kan luisteren

(Mijntijd)

 

Zowel in een individueel traject als in groep (mijntijd) laat Melanie je kennis maken met jezelf. Dit op een aangename en rustige manier. Ze kijkt naar elk persoon als individu en heeft weet van aanpakken. Zeker een aanrader!.

(Individuele begeleiding en Mijntijd)

Melanie is een zeer lieve, aangename en spontane dame
die weet wat ze doet!
Je bent kei goed bezig!

(Individuele begeleiding)

Melanie straalt een natuurlijke rust uit. Ze voelt aan op welk moment je welke behoeftes hebt en past haar sessie hier op aan. Ze zet je aan het denken maar creëert tegelijkertijd rust in je hoofd.

(Individuele begeleiding)

Elk onderwerp is goed en toe te passen na de sessie en het werkt echt wel. Voor mij is het goed zoals het is. Ik zou zeggen kom een les meevolgen ;)

(Mijntijd)

Melanie heeft iets waardoor je je meteen op je gemak voelt. Ze is authentiek en zorgt voor een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ik voel me gehoord en gezien bij haar. Ze past zich aan aan waar je op dat moment behoefte aan hebt en er mag ook wel eens gelachen worden. Je merkt dat ze dit doet vanuit haar hart en ziel. Blijf groeien, maar blijf zeker trouw aan jezelf!

(Individuele begeleiding)

Mijn tijd is een momentje in de week dat ik echt tijd voor mezelf vrij maak en kan reflecteren op de hele week. Dit doe ik vaak te weinig. We sluiten ook telkens de sessie af met ontspanning en meditatie. En eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat ik meditatie zo hard ging appreciëren. Daarnaast zijn er ook steeds leuke thema's die aan bod komen. Je leert dan op een "speelse manier" om te gaan met dagdagelijkse issues. Ik zou mijn tijd onmiddellijk bij iedereen aanraden.

(Mijntijd)

bottom of page