top of page

Persoonlijke begeleiding

Wanneer stress je leven begint te bepalen. Wanneer je de balans niet vindt tussen werken-leven-huishouden-gezin. En wanneer je helemaal klaar bent met al die ballen even hoog in de lucht te houden. Dan wil ik je graag helpen.

 

Dit doe ik aan de hand van persoonlijke begeleiding. Dit kan zowel in mijn praktijk als online.

Eerst en vooral plannen we een gratis online intakegesprek van 15 minuten. Hier gaan we kijken naar wat je verwachtingen zijn en of ik deze kan invullen. Ook leg ik je mijn manier van werken uit. Het is belangrijk dat er voor beide partijen een klik is alvorens we een officieel intakegesprek inplannen.

In een intakegesprek gaan we dieper in op jouw hulpvraag. Heb je zelf geen idee wat jouw hulpvraag is? Geen paniek, ook hier komen we samen uit. 

 

In een vervolggesprek werken we rond deze hulpvraag door middel van gesprekken, oefeningen en huistaken. Ook geef ik je concrete tips mee om direct aan de slag te kunnen in je dagdagelijks leven. Alles gebeurt in onderling overleg en wordt aangepast op waar jij nood aan hebt.

Samen gaan we aan de slag. Zodat jouw leven aanvoelt als vakantie en je niet moet uitkijken naar je jaarlijks verlof om te genieten.

 

Zit je met vragen of heb je wat meer informatie nodig? Aarzel niet om contact met op te nemen!

Kostprijs een duur: 60minuten – 50 euro.

Schermafbeelding 2022-05-02 om 17.34.47.png
bottom of page