top of page

Acerca de

Over mij

thumbnail_IMG_2475.jpg

Ik ben Melanie Dirix, 27 jaar en sinds eind 2021 afgestudeerd als mental coach. Sinds 2023 mag ik me ook officieel burn-out coach noemen. Whoehoe!

Mezelf zou ik omschrijven als een extraverte introvert die enthousiast, daadkrachtig en gebalanceerd in het leven staat. Mijn energie haal ik uit vroeg op staan, bewegen en de buitenlucht.

Doorheen mijn tienerjaren heb ik me niet altijd even goed in mijn vel gevoeld. Door me te verdiepen in positieve psychologie, levensvragen, mindfulness en meditaties, heb ik mezelf gevonden en me een sterke, assertieve persoonlijkheid eigen gemaakt.

 

Enkele jaren geleden werd mijn moeder ernstig ziek. Dan kan je nog zo een goede routine hebben in je leven. Positief zijn en het nemen hoe het komt. Toch is het niet evident om alle ballen hoog te houden. (Dat is al niet evident wanneer iedereen in je omgeving gezond is).

Uiteindelijk heeft deze periode me gebracht waar ik nu sta. Doordat ik mezelf staande kon houden door middel van mijn verworven kennis en de toepassing ervan, wist ik dat ik hier mee verder wilde.

 

Zo gezegd zo gedaan. Hier ben ik dan. Helemaal klaar om jou te begeleiden naar een leven waar jij centraal staat. Een leven waar je stress de baas bent en een goede balans hebt tussen al die ballen wat je hoog probeert te houden.

& ohja! Naast mijn beroep als coach ben ik ook assistente van personen met een fysieke beperking.

bottom of page